Werk met mij

Iedereen kan VA worden en een eigen bedrijf beginnen. Maar een succesvol bedrijf opbouwen in je eentje is niet makkelijk. Als je echt resultaat wilt, moet je het samen doen.

Is dit herkenbaar?

 • Je staat aan het begin van je VA-reis. Je weet dat je wilt starten maar bent volledig overwhelmed door alle mogelijkheden en de online ondernemerswereld. Waar en hoe moet ik beginnen? Welke trainingen zijn nuttig en welke zonde van mijn geld? Hoe bepaal ik mijn aanbod?  Hoe krijg ik mijn eerste klanten? Allemaal vragen waar jij tegenaan loopt en waar je geen antwoord op kunt vinden.
 • Ondernemen is een vak, daar ben je inmiddels wel achter. Helaas leren we dit niet standaard op de middelbare school. Je hebt wel een VA-opleiding gevolgd maar je miste daar echt de persoonlijke begeleiding. Leuk al die theorie, maar hoe gaat het in de praktijk? Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken.
 • Eerlijk gezegd valt het ondernemen je een beetje tegen. Je werkt keihard en veel, maar dit zie je niet terug in je klantenbestand en in je omzet. Je vraagt je af of je wel druk bent met de juiste dingen, op het juiste moment. Dit moet toch anders kunnen?
 • Jij wilt een goedlopend bedrijf en het plezier en de vrijheid van ondernemen ervaren. Daar hoort voor jou een inkomen van minimaal  2500 euro netto per maand bij. Je bent al even bezig als VA, maar zoals het nu gaat lijkt dit doel niet haalbaar.
 • Jouw ambitie is groot. Jij wilt het allemaal: meer omzet, meer vrijheid en meer winst. En vooruit, ook nog meer plezier als we toch bezig zijn. Maar het gaat je niet snel genoeg terwijl je weet dat er meer inzit. Je wilt alleen nog maar doen wat écht werkt.

Hoe zou het voor je zijn als…

 • jij precies weet hoe je start met jouw VA-business, je een aanbod hebt waar jij blij van wordt en ook nog eens super leuke klanten mee aantrekt?
 • iemand met ervaring in het VA-vak en ondernemen, praktisch met je aan de slag gaat? En iedere stap naast je staat terwijl jij je bedrijf opbouwt en je leert wat je moet leren over ondernemen. Je staat er niet alleen voor!
 • je een op maat gemaakt (bewezen effectief) traject kan volgen en op jouw eigen unieke wijze kan invullen? Zodat jij precies weet waar je jouw tijd en energie in moet stoppen en wat voor jou werkt. En wat natuurlijk leidt tot meer (en leuke!) opdrachten. 
 • leert hoe je haalbare doelen kunt stellen plus een bijbehorende op maat gemaakte strategie krijgt waarmee je jouw omzetdoelen wél gaat halen? En niet eenmalig, maar structureel. 
 • jij weet hoe je jouw bedrijf zo effectief en efficiënt mogelijk inricht, zodat jij geen onnodige werkzaamheden meer uit hoeft te voeren en niet alleen geniet van meer vrijheid maar ook van meer omzet en meer winst?

“De sleutel tot succes is te beginnen

voordat je er klaar voor bent.”

Dat is precies waar ik je bij kan helpen!

Wat werken met mij je oplevert…

 • je hebt een goede start gemaakt met je VA-business en hebt een volgeboekte agenda, voldoende opdrachten en leuke klanten! Je hebt de juiste mindset en tools in handen die jou helpen je VA-business verder te laten groeien.
 • ondernemen kent geen geheimen meer voor je omdat we stap voor stap samen je business hebben opgebouwd. Je hebt er zelfs plezier in en bent er goed in geworden!
 • jij weet precies wanneer je met welke werkzaamheden bezig moet zijn. Hierdoor kan je eindelijk minder uren maken en meer verdienen én is ondernemen weer leuk! Niet harder werken, maar slimmer!
 • je haalt met gemak jouw omzetdoelen omdat je een strategie hebt die werkt voor jou.
 • je hebt niet langer het gevoel dat je vastzit en op hetzelfde niveau blijft hangen. Je hebt niet alleen meer vaardigheden als VA ontwikkeld, je bent ook gegroeid als persoon

Wat maakt mijn
VA-mentorprogramma anders?

Dit zeggen anderen over mij

In september 2022 besloot ik dan eindelijk de stap te nemen: voor mezelf beginnen. Ik had het al eerder gedaan, maar was toch op zoek naar een extra paar ogen die zouden zien wat ik niet zag. En daar was Anouk! Vanaf dag 1 is Anouk er voor mij geweest, in good times and in bad times. Ik deed zo mijn best om klanten te vinden, maar dat lukte niet. Uiteindelijk hebben we samen een strategie bedacht en 1 maand later zat ik helemaal vol! Anouk is de beste keuze die ik heb kunnen maken aan het begin van mijn avontuur.

Chloë Perlot

Social Media Manager

Het 1-op-1 coaching traject met Anouk vind ik ontzettend waardevol. Je krijgt een duwtje in je rug wanneer nodig, je kunt je verhaal kwijt wanneer het even niet zo lekker loopt en je hebt die houvast om door te gaan. Door haar ervaring heeft ze zelf ook veel meegemaakt waardoor Anouk goede tips geeft. Het app contact en de wekelijkse zoom-calls zijn ook heel fijn want zo blijf je scherp en worden je vragen snel beantwoord.

Kim Bartels

Startend VA

Ik had verschillende online VA cursussen gevolgd, maar voelde toch een drempel om echt aan de slag te gaan. Na een fijne live dag van Anouk met meerdere VAs, heb ik besloten een 1 op 1 coachingstraject aan te gaan met Anouk. We zijn pas net gestart, maar ik merk dat het me nu al motiveert en ik er een geweldige zelfvertrouwen boost van krijg!

Marieke Snijder

Startend VA

Ontvang gratismijn 'How to work' document!

Als je mijn document aanvraagt ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens.

Wil je kennismaken of samen aan de slag?

Laten we samenwerken en jouw VA-reis naar grote hoogten tillen! Jij bent zelf de piloot van jouw reis!

Neem vandaag nog contact met mij op en we kijken samen welk programma het beste past bij jou en jouw doelen. Ik kijk er naar uit om jouw VA-mentor te zijn en je te helpen groeien en bloeien als VA. Plan een vrijblijvende kennismaking in via onderstaande knop of stuur me een bericht via WhatsApp.

Ga je met me mee op reis?

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?