KickstartDe kickstart mini training voor de startende VA

In de vorm van een masterclass krijg je in 1 uur heel veel waardevolle informatie die jou helpt je VA Business een Kickstart te geven. Na een uur weet je als startende VA hoe je kan beginnen om jouw VA business een fijne start te kunnen geven. Of hoe je nu door kan pakken. Met de code Kickstart vraag je hem hier gratis aan.

15% korting!

  • Omdat jij aanwezig was op het VA-congres krijg je nog een kadootje van mij. Als jij in een groepstraject of in een 1 op 1 traject stapt en je meld dat je via het VA-congres komt krijg jij van mij 15% korting.*
  • Korting is ook geldig voor deelname aan een VA-Shift day. Gebruik dan de code VA-congres.
  • Neem een kijkje op mijn splinternieuwe website waarop mijn complete aanbod helder uiteengezet is.

* 15% korting op de normale prijs.

Strategiegesprek gratis

In de fysieke goodiebag heb je van mij een kleinigheidje gekregen om mee te nemen op reis. Ik ga namelijk graag samen met je op reis. Uiteraard ga ik niet letterlijk mee in je koffer maar sta ik wel graag naast je tijdens jouw VA-reis. Om jou te ondersteunen naar jouw droombestemming.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis strategiecall in. We gaan dan in een uur tijd kijken wat de route is die het beste bij jouw reis past.

Pak je koffers maar.. dan gaan we samen op reis.

Ontvang gratismijn 'How to work' document!

Als je mijn document aanvraagt ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens.

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?