Dé VA Community

Bouw een succesvolle business als VA

zonder duizenden euro’s uit te geven aan een complete opleiding of dure coaching trajecten!

Ondernemen iseen vak apart

Jij bent een Virtual Assistant met grote dromen en plannen. Misschien moet je nog starten of ben je net gestart met je bedrijf. Je bent in ieder geval mega enthousiast, zit vol energie en bent vastberaden om er een succes van te maken.

Maar ondernemen is nieuw voor je. Je bent er inmiddels wel achter dat dit een vak apart is. Je weet niet zo goed welke stappen je moet zetten en waar je moet beginnen, waardoor je onderneming nog niet echt lekker loopt en die leuke klanten uitblijven. Als je resultaat wilt, is er actie nodig. Maar welke actie, op welk moment? Dat is de grote vraag.

Wat zou het fijn zijn als je hier hulp bij krijgt. Toch? Je hebt wel gekeken naar coaching en opleidingen. Maar dit vraagt toch om een behoorlijke investering. En dat geld heb je op dit moment niet (daarvoor over).

Op hoeveel vragen kan jij met JA antwoorden?

 •  Je wilt graag knallen met je bedrijf maar kan daar wel wat hulp bij gebruiken
 •  Je hebt geen duizenden euro’s om te investeren in dure opleidingen en coaching
 • Je wilt graag leren hoe je een succesvolle business als VA opbouwt of laat groeien
 • Je wilt graag connecten en sparren met andere VA’s
 • Je wilt op een laagdrempelige en betaalbare manier coaching en begeleiding krijgen van een ervaren VA-mentor.

Stel je voor….

Dat er een online plek is waar je op een laagdrempelige en betaalbare manier hulp krijgt bij het opzetten van jouw VA-bedrijf. Je hoeft hier geen duizenden euro’s te investeren.

Je krijgt voor een paar tientjes per maand toegang tot alle kennis en praktische tools die jij nodig hebt om jouw droomleven als VA te leven.

Iedere maand volg je inspirerende (gast)masterclasses rondom bepaalde thema’s. En als je er even niet uitkomt kan je makkelijk vragen stellen aan andere VA’s. Die heb je namelijk op een heel laagdrempelige manier leren kennen. Dat netwerk van jou wordt steeds groter!

Als klap op de vuurpijl, kan je ook nog eens iedere week vragen stellen aan een ervaren VA-mentor tijdens de live-sessie. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch? Maar dat is het niet!

 VA Community

Deze nieuwe community is dé digitale club waar jij als (startend) VA bij wil horen! Bij de VA Community krijg je voor een klein bedrag een grote hoeveelheid kennis en coaching. Je krijgt onder andere een stappenplan hoe je start als VA, basisuitleg van de meest gebruikte systemen en waardevolle training over leiderschap nemen als VA. Je vindt alle informatie die jij nodig hebt om te starten en te groeien met jouw bedrijf op 1 plek!

Dit krijg je allemaal:

 • Online community op je telefoon en online
 • Wekelijkse Q&A’s (niet tijdens schoolvakanties)
 • Stel dagelijks je vragen (en krijg ook antwoord 😉)
 • Online focus werksessies
 • Maandelijks inspirerende Masterclasses
 • Alle kennis en handvatten die jij nodig hebt om je bedrijf te starten en te laten groeien
 • Mogelijk om 1 x per kwartaal 1-op-1 coaching sessie van 30 minuten in te plannen
 • Heel veel waarde en inspiratie voor een minimale investering

Als lid van de VA Community

Tools

Krijg je alle tools om jouw bedrijf te starten en te laten groeien. Zodat jij jouw droomleven als VA kunt leven.

Coaching & Kennis

Krijg je coaching en kennis voor een absurd lage investering. Zodat jij echt stappen gaat nemen.

Community

Ben je onderdeel van een inspirerende community van collega VA’s. Je staat er nooit alleen voor.

De VA Community is dé digitale club waar jij
als (startend) VA bij wil horen!

Zij zijn er al bij!

Over mij

Hi, ik ben Anouk, een toegewijde VA-mentor! Ik ben er om je te begeleiden op jouw reis naar een succesvolle business als virtual assistant.

Door mijn eigen ervaring als VA begrijp ik de uitdagingen en kansen waar je voor staat. Ik heb mijn eigen reis doorgemaakt: van het opbouwen van mijn eigen succesvolle VA-bedrijf tot het begeleiden van anderen om hetzelfde te bereiken. Nu is het mijn missie om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Zodat jij je VA-carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Én ik ben er om je onderweg een liefdevolle schop onder de kont te geven als het nodig is!

Ik weet dat er veel vraag is naar een laagdrempelige en betaalbare mogelijkheid om begeleiding te krijgen. Met de VA Community wil ik een inspirerende en veilige plek creëren waar iedere (startend) VA welkom is en tegen een lage investering onwijs veel kan leren en coaching krijgt.

Mijn missie is om zoveel mogelijk VA’s te helpen bij het bouwen van een succesvol bedrijf. Ik gun jou een droomleven als VA!

Is de VA Community geschikt voor mij?

Ik ben al gestart als VA. Is deze community dan ook voor mij?

Ook als je al gestart bent als VA ben je van harte welkom in de community. Iedere maand worden er masterclasses gegeven, je kan al je vragen stellen in de community en tijdens live Q&A’s. De kennis en de tools die worden gedeeld zijn nuttig voor starters én VA’s die al even bezig zijn. Loopt jouw zaak al als een trein? Dan zou ik lekker naar de bios gaan van het geld.

Ik wil wel graag coaching en begeleiding, maar ik heb op dit moment geen geld om te investeren.

Geen probleem! Je wordt namelijk al lid van de VA Community voor maar 35 euro per maand! Je krijgt heel veel waarde, inhoud én coaching en begeleiding voor een minimale investering.

Ik moet nog starten als VA en ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen. Is de community dan iets voor mij?

De VA Community is zeker heel geschikt als je nog moet starten. In de community krijg je een stappenplan en alle informatie en handvatten die je nodig hebt om te beginnen als VA. Zonder dat je dure opleidingen of coaching moet volgen.

Stap nu in 

Yup, je leest het goed. Deze prijs gaat telkens omhoog. Omdat de VA Community steeds meer gevuld zal worden en steeds meer waard zal zijn! 

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat de community live?

De community gaat live op 25 januari. 

Kan ik maandelijks opzeggen?

Je sluit een membership af voor een jaar. Na een jaar is deze maandelijks opzegbaar. Wil je tussentijds stoppen, stuur dan een mail naar anouk@anoukkneefel.nl. We kijken dan samen naar een oplossing. 

Wat als ik niet live bij de masterclasses en Q&A’s kan zijn?

Dat is geen enkel probleem. Alle lives, masterclasses en Q&A’s worden opgenomen en komen in de community te staan. Hierdoor wordt de community ook steeds uitgebreider en zal de prijs ook omhoog gaan. Stap je nu in, dan betaal je zo lang je lid bent, deze prijs.

Heb ik ook nog een opleiding nodig?

Nee! In de community vind je straks alle informatie die je nodig hebt om te starten als VA. Geen dure opleiding meer nodig!

Ik heb al een VA opleiding gedaan. Is de community dan iets voor mij?

Als jij al een VA-opleiding hebt gedaan is dat een mooie aanvulling! De begeleiding die je daar naar alle waarschijnlijkheid hebt gemist, vind je hier in de community!

Welke maandthema’s kan ik verwachten?

Denk aan thema’s als klanten krijgen, sales, closing, zichtbaarheid, social media kanalen, marketing, specialisatie, doorgroei-mogelijkheden, persoonlijke ontwikkeling etc. Ik kijk bij het vaststellen van de thema’s natuurlijk ook naar de behoefte van de members.

Wat houdt de 1-op-1 coaching in?

Ieder kwartaal kan je een 1-op-1 online coaching sessie van 30 minuten inplannen. Tijdens deze sessie gaan we samen de diepte in en kan ik jou weer verder op weg helpen.

Wat zijn de online focus werksessies?

Dit zijn online werksessies waar je aan deel kan nemen. We werken dan “samen” met focus aan onze eigen to do lijst.

Als ik per maand betaal, betaal ik een hoger bedrag. Klopt dat?

Ja, dat klopt. Ik beloon graag de mensen die bereid zijn om in 1 keer te betalen. Maar je hebt nog steeds korting ten opzichte van de normale prijs.

Ik woon in België. Mag ik ook deelnemen aan de VA Community

Zeker en vast! Iedereen is welkom. De community is geheel in het Nederlands, dat is wel goed om te weten.

 VA Community

Deze nieuwe community is dé digitale club waar jij als (startend) VA bij wil horen! Bij de VA Community krijg je voor een klein bedrag een grote hoeveelheid kennis en coaching. Je krijgt onder andere een stappenplan hoe je start als VA, basisuitleg van de meest gebruikte systemen en waardevolle training over leiderschap nemen als VA. Je vindt alle informatie die jij nodig hebt om te starten en te groeien met jouw bedrijf op 1 plek!

Dit krijg je allemaal:

 • Online community op je telefoon en online
 • Wekelijkse Q&A’s (niet tijdens schoolvakanties)
 • Stel dagelijks je vragen (en krijg ook antwoord 😉)
 • Online focus werksessies
 • Maandelijks inspirerende Masterclasses
 • Alle kennis en handvatten die jij nodig hebt om je bedrijf te starten en te laten groeien
 • Mogelijkheid om 1 x per kwartaal 1-op-1 coaching sessie van 30 minuten in te plannen
 • Heel veel waarde en inspiratie voor een minimale investering

De VA Community is een must voor iedere VA in Nederland en België!

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?