Yes!Jij wil direct doorpakken!

Wat tof dat jij bij de masterclass was!

Laat mij je ondersteunen, motiveren en begeleiden op elke stap van je VA-reis!

Hoe kunnen we samenwerken?

1-op-1

Speciaal voor jou 500 EURO Korting

 

In groepsverband

Kickoff in december. Start traject in Januari. Nu met gratis Live dag! Met maximaal 5 andere VA’s

Community

Koopje! Gaat live op 15 januari. Maar nu al aan te schaffen. Als je nu een abonnement afsluit voor 1 jaar houd je de prijs van 25 EURO per maand lifetime. (prijs gaat naar 100 EURO per maand)

Actie = resultaat

Jij bent een Virtual Assistant met grote dromen en plannen. Je bent mega enthousiast, zit vol energie en bent vastberaden om een succes te maken van je bedrijf. Tegelijkertijd is ondernemen nieuw voor je. En dat ondernemen, dat is een vak apart. Daar ben je inmiddels wel achter. Je weet niet zo goed welke stappen je moet zetten, waardoor je onderneming nog niet echt lekker loopt en die leuke klanten uitblijven. Je weet dat een volgend niveau binnen handbereik is. Als je resultaat wilt, is er actie nodig. Maar welke actie, op welk moment? Dat is de grote vraag.

Is dit herkenbaar?

  • Je staat aan het begin van je VA-reis. Je weet dat je wilt starten maar bent volledig overwhelmed door alle mogelijkheden en de online ondernemerswereld. Waar en hoe moet ik beginnen? Welke trainingen zijn nuttig en welke zonde van mijn geld? Hoe bepaal ik mijn aanbod? Hoe krijg ik mijn eerste klanten? Allemaal vragen waar jij tegenaan loopt en waar je geen antwoord op kunt vinden.
  • Ondernemen is een vak, daar ben je inmiddels wel achter. Helaas leren we dit niet standaard op de middelbare school. Je hebt misschien al wel een VA-opleiding gevolgd maar je miste daar echt de persoonlijke begeleiding. Leuk al die theorie, maar hoe gaat het in de praktijk? Daar kan je wel wat hulp bij gebruiken.
  • Eerlijk gezegd valt het ondernemen je een beetje tegen. Je werkt keihard en veel, maar dit zie je niet terug in je klantenbestand en in je omzet. Je vraagt je af of je wel druk bent met de juiste dingen, op het juiste moment. Dit moet toch anders kunnen?
  • Jij wilt een goedlopend bedrijf en het plezier en de vrijheid van ondernemen ervaren. Daar hoort voor jou een inkomen van minimaal 2500 euro netto per maand bij. Je bent al even bezig als VA, maar zoals het nu gaat lijkt dit doel niet haalbaar.
  • Jouw ambitie is groot. Jij wilt het allemaal: meer omzet, meer vrijheid en meer winst. En vooruit, ook nog meer plezier als we toch bezig zijn. Maar het gaat je niet snel genoeg. Je wilt alleen nog maar doen wat écht werkt.

”Terwijl jij aan het aanrommelen, perfectioneren en twijfelen bent,

helpt iemand anders jouw klanten”

Hoe lang blijf je nog alleen aanmodderen? Je hebt al van alles geprobeerd maar je bedrijf komt maar niet van de grond. ‘Misschien ben ik toch niet geschikt om te ondernemen’, spookt er steeds vaker door je hoofd. Om je heen zie je allemaal succesvolle VA’s. Hoe doen ze dat toch? Jij bent ondertussen maar weer naar vacatures in loondienst aan het kijken. Er moet immers brood op de plank komen en de hypotheek moet worden betaald. 

Maar dat is niet waar je van droomde en waarom je ging ondernemen? Toch? ‌
Dit kan anders! En ik kan je daarbij helpen.

Waarom werk je met mij?

Persoonlijk

Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak. Geen one size fits all! Samen bespreken we jouw doelen en ambities en maken we een traject op maat. Ik zal je ondersteunen, motiveren en begeleiden op elke stap van je VA-reis.

Praktisch

Ik deel niet alleen mijn expertise, maar ik leer je ook praktische vaardigheden die essentieel zijn in de VA-wereld. Van het opzetten van je bedrijf en het vinden van klanten tot het beheersen van verschillende VA-taken. Ik zorg ervoor dat je alle tools in handen hebt om te slagen.

Groei

Ik geloof dat voortdurende persoonlijke ontwikkeling essentieel is voor succes. We werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen, het overwinnen van belemmerende overtuigingen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor groei en uitbreiding. Groeikeuzes moedig ik altijd aan.

Over mij

Hi, ik ben Anouk, een toegewijde VA-mentor! Ik ben er om je te begeleiden op jouw reis naar een succesvolle business als virtual assistant.

Door mijn eigen ervaring als VA begrijp ik de uitdagingen en kansen waar je voor staat. Ik heb mijn eigen reis doorgemaakt: van het opbouwen van mijn eigen succesvolle VA-bedrijf tot het begeleiden van anderen om hetzelfde te bereiken. Nu is het mijn missie om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Zodat jij je VA-carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Én ik ben er om je onderweg een liefdevolle schop onder de kont te geven als het nodig is!

Hoe kunnen we samenwerken?

1-op-1

Speciaal voor jou 500 EURO Korting

 

In groepsverband

Kickoff in december. Start traject in Januari. Nu met gratis Live dag! Met maximaal 5 andere VA’s

Community

Koopje! Gaat live op 15 januari. Maar nu al aan te schaffen. Als je nu een abonnement afsluit voor 1 jaar houd je de prijs van 25 EURO per maand lifetime. (prijs gaat naar 100 EURO per maand)

Dit zeggen anderen over mij

In september 2022 besloot ik dan eindelijk de stap te nemen: voor mezelf beginnen. Ik had het al eerder gedaan, maar was toch op zoek naar een extra paar ogen die zouden zien wat ik niet zag. En daar was Anouk! Vanaf dag 1 is Anouk er voor mij geweest, in good times and in bad times. Ik deed zo mijn best om klanten te vinden, maar dat lukte niet. Uiteindelijk hebben we samen een strategie bedacht en 1 maand later zat ik helemaal vol! Anouk is de beste keuze die ik heb kunnen maken aan het begin van mijn avontuur.

Chloë Perlot

Social Media Manager

Het 1-op-1 coaching traject met Anouk vind ik ontzettend waardevol. Je krijgt een duwtje in je rug wanneer nodig, je kunt je verhaal kwijt wanneer het even niet zo lekker loopt en je hebt die houvast om door te gaan. Door haar ervaring heeft ze zelf ook veel meegemaakt waardoor Anouk goede tips geeft. Het app contact en de wekelijkse zoom-calls zijn ook heel fijn want zo blijf je scherp en worden je vragen snel beantwoord.

Kim Bartels

Startend VA

Ik had verschillende online VA cursussen gevolgd, maar voelde toch een drempel om echt aan de slag te gaan. Na een fijne livedag van Anouk met meerdere VAs, heb ik besloten een 1-op-1 coachingstraject aan te gaan met Anouk. We zijn pas net gestart, maar ik merk dat het me nu al motiveert en ik er een geweldige zelfvertrouwen boost van krijg!

Marieke Snijder

Startend VA

Wil je kennismaken of samen aan de slag?

Laten we samenwerken en jouw VA-reis naar grote hoogten tillen! Jij bent zelf de piloot van jouw reis!

Neem vandaag nog contact met mij op en we kijken samen welk programma het beste past bij jou en jouw doelen. Ik kijk er naar uit om jouw VA-mentor te zijn en je te helpen groeien en bloeien als VA. Plan een vrijblijvende kennismaking in via onderstaande knop of stuur me een bericht via WhatsApp.

Ga je met me mee op reis?

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?