Wat zeggen anderen

over mij?

Hieronder lees je een greep uit de reviews en reacties die ik heb mogen ontvangen van klanten over mijn 1-op-1 coaching, VA Shiftdays en de online Kickstarter training. 

In september 2022 besloot ik dan eindelijk de stap te nemen: voor mezelf beginnen. Ik had het al eerder gedaan, maar was toch opzoek naar een extra paar ogen die zouden zien wat ik niet zag. En daar was Anouk! Vanaf dag 1 is Anouk er voor mij geweest, in good times and in bad times. Ik deed zo mijn best om klanten te vinden, maar dat lukte niet. Uiteindelijk hebben we samen een strategie bedacht en 1 maand later zat ik helemaal vol! Anouk is de beste keuze die ik heb kunnen maken aan het begin van mijn avontuur.

Chloë Perlot

Social Media Manager

Een onwijs leuke live dag gehad. De 1e live dag die Anouk organiseerde. Ik kan weer vooruit en heb wat nieuwe ideeën gekregen. Het fijne vond ik dat er een klein groepje was. Dit geeft een fijne setting en het geeft je meer ruimte om je struggels met elkaar te delen. Wie weet word Anouk ooit mijn coach. Het voelde in ieder geval heel fijn en warm aan. Als er een 2e live dag georganiseerd word, zou ik daar zeker weer aan deelnemen. En er is zelfs een leuke samenwerking uit voort gekomen na deze dag met een andere VA die nu mijn socials bij houd.

Bianca

Startend VA

Ik heb met veel plezier de kickstart training voor startende VA’s gevolgd. In een uur tijd krijg je veel waardevolle informatie, waar je als beginnende VA direct mee aan de slag kunt. Ook het How to Work document wat je bij deze training ontvangt is zeer waardevol. Met dit document kunnen je (toekomstige) klanten direct zien, waar je voor staat en wat je ze te bieden hebt. De training is een aanrader om te volgen.

Manon Versteeg-Rogge

Startend VA

De kickstarttraining van Anouk was heel erg duidelijk, vol met fijne inhoud en daardoor was de training heel waardevol! Na een uur weet je als startende VA hoe je kan beginnen om jouw VA business een fijne start te kunnen geven. Dus ben jij nieuw in de VA wereld en wil je graag weten waar en hoe je kan beginnen? Dan is deze training echt voor jou!

Merel van Wolferen

Startend VA

Wat een fijne en heldere VA KICKSTART-training van Anouk Kneefel. Alle belangrijke aspecten voor het succesvol ondernemen van jouw VA-onderneming worden besproken in deze masterclass. Het is een werkelijk Quick Skill Booster! Binnen een uur wordt je een opsomming voorgehouden, scherp gezet en getriggerd om aan de slag te gaan. Meer (persoonlijke) hulp en ondersteuning nodig? Dan is uiteraard Anouk zelf to the rescue. Wie kan en durft nu nog te falen in je eigen mooie onderneming?

Eline Tahapary

Startend VA

Het 1 op 1 coaching traject met Anouk vind ik ontzettend waardevol. Je krijgt een duwtje in je rug wanneer nodig, je kunt je verhaal kwijt wanneer het even niet zo lekker loopt, je hebt die houvast om door te gaan en door haar ervaring heeft ze zelf ook veel meegemaakt waar Anouk goede tips geeft. Het app contact en de wekelijkse zoom-calls zijn dan ook heel fijn want zo blijf je scherp en worden je vragen snel beantwoord.

Kim Bartels

Startend VA

Ik had verschillende online VA cursussen gevolgd, maar voelde toch een drempel om echt aan de slag te gaan. Na een fijne live dag van Anouk met meerdere VAs, heb ik besloten een 1 op 1 coachingstraject aan te gaan met Anouk. We zijn pas net gestart, maar ik merk dat het me nu al motiveert en ik er een geweldige zelfvertrouwen boost van krijg!

Marieke Snijder

Startend VA

De VA Shiftday heb ik als heel fijn ervaren, samen met Anouk en anderen VA’s je doelen en plan maken waarbij er veel ruimte is geweest voor vragen en sparren met elkaar.
Anouk helpt en geeft je advies op een hele liefdevolle manier. Ze geeft je daarbij helderheid en strategie mee om echt aan de slag te gaan. Echt een must-have voor al die (startende) va’s!

Sabrina

Startend VA

‘Leuke persoonlijke introductie; deze werkt meteen inspirerend en motiverend. Fijn dat alle facetten kort aan bod komen, van systemen tot praktische tips, van het aantrekken tot het zelf benaderen van klanten, etc. Fijn om je eigen ideeën bevestigd te krijgen door een expert, maar ook om juist op andere ideeën gebracht te worden die je verder kunnen helpen. Ik ben zelfs op een nieuw idee voor een post gekomen! Anouk is vriendelijk en draagt op een fijne manier haar kennis over. De training is op een logische manier opgebouwd met veel informatie in een uur. De verschillende onderwerpen zijn belangrijk en dus ook kort toegelicht; dit maakt me nieuwsgierig naar haar uitgebreide aanbod! Ze is realistisch, kritisch, open en heeft een prettige benadering. Deze kickstart is echt een aanrader wanneer je startende bent als VA of eraan zit te denken die stap te maken. Ze sluit de kickstart af met een super mooi aanbod om verder te komen in je eigen onderneming als VA’.

Claire Cijnssen

Startend VA

Weet je genoeg? En wil je samen aan de slag? Plan via onderstaande link een vrijblijvende kennismaking met me in om te kijken of we een match zijn!

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?