Online training

‘de Kickstarter’

In deze masterclass van 1 uur krijg je heel veel waardevolle informatie die jou helpt je VA Business een Kickstart te geven. 

Ben jij net in de VA-wereld gestapt en wil je graag weten waar en hoe je het beste kan beginnen? Dan is deze training echt voor jou!

Hoe krijg ik een kickstart?

Online training De Kickstarter

Na 1 uur heb jij alle informatie om goed van start te kunnen gaan met jouw business. In deze mini training wordt je scherp gezet en getriggerd om écht aan de slag te gaan.

 • Met voorbeelden uit de praktijk. Ik deel ook mijn eigen negatieve ervaringen
 • Overzichtelijk. Less is More
 • Je kan het geleerde direct toepassen in jouw VA Business
 • Je ontvangt gratis het How to Work document erbij om op te vallen bij jouw potentiele klanten

  Investering: 12,50 euro exclusief btw.

  Dit zeggen anderen over de
  online training:

  Ik heb met veel plezier de kickstart training voor startende VA’s gevolgd. In een uur tijd krijg je veel waardevolle informatie, waar je als beginnende VA direct mee aan de slag kunt. Ook het How to Work document wat je bij deze training ontvangt is zeer waardevol. Met dit document kunnen je (toekomstige) klanten direct zien, waar je voor staat en wat je ze te bieden hebt. De training is een aanrader om te volgen.

  Manon Versteeg-Rogge

  Startend VA

  De kickstarttraining van Anouk was heel erg duidelijk, vol met fijne inhoud en daardoor was de training heel waardevol! Na een uur weet je als startende VA hoe je kan beginnen om jouw VA business een fijne start te kunnen geven. Dus ben jij nieuw in de VA wereld en wil je graag weten waar en hoe je kan beginnen? Dan is deze training echt voor jou!

  Merel van Wolferen

  Startend VA

  ‘Leuke persoonlijke introductie; deze werkt meteen inspirerend en motiverend. Fijn dat alle facetten kort aan bod komen, van systemen tot praktische tips, van het aantrekken tot het zelf benaderen van klanten, etc. Fijn om je eigen ideeën bevestigd te krijgen door een expert, maar ook om juist op andere ideeën gebracht te worden die je verder kunnen helpen. Ik ben zelfs op een nieuw idee voor een post gekomen! Anouk is vriendelijk en draagt op een fijne manier haar kennis over. De training is op een logische manier opgebouwd met veel informatie in een uur. De verschillende onderwerpen zijn belangrijk en dus ook kort toegelicht; dit maakt me nieuwsgierig naar haar uitgebreide aanbod! Ze is realistisch, kritisch, open en heeft een prettige benadering. Deze kickstart is echt een aanrader wanneer je startende bent als VA of eraan zit te denken die stap te maken. Ze sluit de kickstart af met een super mooi aanbod om verder te komen in je eigen onderneming als VA’.

  Claire Cijnssen

  Startend VA

  Wat een fijne en heldere VA KICKSTART-training van Anouk Kneefel. Alle belangrijke aspecten voor het succesvol ondernemen van jouw VA-onderneming worden besproken in deze masterclass. Het is een werkelijk Quick Skill Booster! Binnen een uur wordt je een opsomming voorgehouden, scherp gezet en getriggerd om aan de slag te gaan. Meer (persoonlijke) hulp en ondersteuning nodig? Dan is uiteraard Anouk zelf to the rescue. Wie kan en durft nu nog te falen in je eigen mooie onderneming?

  Eline Tahapary

  Startend VA

  Ontvang gratismijn 'How to work' document!

  Als je mijn document aanvraagt ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens.

  Wil je kennismaken of samen aan de slag?

  Laten we samenwerken en jouw VA-reis naar grote hoogten tillen! Jij bent zelf de piloot van jouw reis!

  Neem vandaag nog contact met mij op en we kijken samen welk programma het beste past bij jou en jouw doelen. Ik kijk er naar uit om jouw VA-mentor te zijn en je te helpen groeien en bloeien als VA. Plan een vrijblijvende kennismaking in via onderstaande knop of stuur me een bericht via WhatsApp.

  Ga je met me mee op reis?

  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hi 👋
  Kan ik je ergens mee helpen?