Kopje thee?

Leuk! Je  hebt de QR-code gescand van mijn presentje.

Alhoewel ik steeds vaker voor een lekkere latte machiato ga, ben ik toch nog steeds wel een echte thee-leut. Ik wil je dan ook graag beter leren kennen onder het  genot van een heerlijke kopje thee.

Ben je (startende) VA bekijk dan zeker hieronder mijn Kickstart training twv. 95 EURO. Gratis voor jou! Om jouw VA Business een echte kickstart te geven. Lekker op de bank, onder een dekentje met een lekker kopje thee erbij. Een heerlijke groene thee maar dan wel in de kleuren van mijn huisstijl. Dat was je misschien nog niet eens opgevallen. Een klein detail;-)

Ben je geen VA maar zou je wel graag een VA in je bedrijf willen? Of wil je graag kennismaken met het VA-schap? Plan dan een thee-date in om kennis te maken. Ik spreek je graag.

Tot snel.

KickstartDe kickstart mini training voor de startende VA

In de vorm van een masterclass krijg je in 1 uur heel veel waardevolle informatie die jou helpt je VA Business een Kickstart te geven. Na een uur weet je als startende VA hoe je kan beginnen om jouw VA business een fijne start te kunnen geven. Of hoe je nu door kan pakken. Met de code Kickstart vraag je hem hier gratis aan.

15% korting!

  • Omdat jij aanwezig was op het VA-festival krijg je nog een kadootje van mij. Als jij in een groepstraject of in een 1 op 1 traject stapt en je meld dat je via het VA-festival komt krijg jij van mij 15% korting.*
  • Korting is ook geldig voor deelname aan een VA-Shift day. Gebruik dan de code VA-festival.
  • Neem een kijkje op mijn website waarop mijn complete aanbod helder uiteengezet is.

* 15% korting op de normale prijs.

Strategiegesprek gratis

In de goodiebag heb je van mij een kleinigheidje gekregen. De donkere dagen komen er weer aan. Ik geniet dan vaak van een lekker kopje thee als ik op de bank zit. Lekker onder mijn dekentje. 

Alhoewel ik het gezellig zou vinden als je bij mij thuis op de bank een kopje thee komt drinken is dat misschien niet helemaal realistisch. Maar ik zit wel graag naast je tijdens jouw VA-reis. Om jou te ondersteunen naar jouw droombestemming.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis strategiecall in. We gaan dan in een uur tijd kijken wat de route is die het beste bij jouw reis past.

Pak je koffers maar.. dan gaan we samen op reis.

Ontvang gratismijn 'How to work' document!

Als je mijn document aanvraagt ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens.

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?