Ontvang gratis het

‘How to work’ document!

Als je mijn document aanvraagt ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens.

Over mij

Hi, ik ben Anouk, een toegewijde VA-mentor! Ik ben er om je te begeleiden op jouw reis naar een succesvolle business als virtual assistant.

Door mijn eigen ervaring als VA begrijp ik de uitdagingen en kansen waar je voor staat. Ik heb mijn eigen reis doorgemaakt: van het opbouwen van mijn eigen succesvolle VA-bedrijf tot het begeleiden van anderen om hetzelfde te bereiken. Nu is het mijn missie om mijn kennis en ervaring met jou te delen. Zodat jij je VA-carrière naar nieuwe hoogten kunt brengen. Én ik ben er om je onderweg een liefdevolle schop onder de kont te geven als het nodig is!

Dit zeggen anderen over mij

In september 2022 besloot ik dan eindelijk de stap te nemen: voor mezelf beginnen. Ik had het al eerder gedaan, maar was toch op zoek naar een extra paar ogen die zouden zien wat ik niet zag. En daar was Anouk! Vanaf dag 1 is Anouk er voor mij geweest, in good times and in bad times. Ik deed zo mijn best om klanten te vinden, maar dat lukte niet. Uiteindelijk hebben we samen een strategie bedacht en 1 maand later zat ik helemaal vol! Anouk is de beste keuze die ik heb kunnen maken aan het begin van mijn avontuur.

Chloë Perlot

Social Media Manager

Het 1-op-1 coaching traject met Anouk vind ik ontzettend waardevol. Je krijgt een duwtje in je rug wanneer nodig, je kunt je verhaal kwijt wanneer het even niet zo lekker loopt en je hebt die houvast om door te gaan. Door haar ervaring heeft ze zelf ook veel meegemaakt waardoor Anouk goede tips geeft. Het app contact en de wekelijkse zoom-calls zijn ook heel fijn want zo blijf je scherp en worden je vragen snel beantwoord.

Kim Bartels

Startend VA

Ik had verschillende online VA cursussen gevolgd, maar voelde toch een drempel om echt aan de slag te gaan. Na een fijne live dag van Anouk met meerdere VAs, heb ik besloten een 1 op 1 coachingstraject aan te gaan met Anouk. We zijn pas net gestart, maar ik merk dat het me nu al motiveert en ik er een geweldige zelfvertrouwen boost van krijg!

Marieke Snijder

Startend VA

Wil je kennismaken of samen aan de slag?

Laten we samenwerken en jouw VA-reis naar grote hoogten tillen! Jij bent zelf de piloot van jouw reis!

Neem vandaag nog contact met mij op en we kijken samen welk programma het beste past bij jou en jouw doelen. Ik kijk er naar uit om jouw VA-mentor te zijn en je te helpen groeien en bloeien als VA. Plan een vrijblijvende kennismaking in via onderstaande knop of stuur me een bericht via WhatsApp.

Ga je met me mee op reis?

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?