1-op-1 samenwerken

Je bent niet voor niets op deze pagina gekomen. Je weet dat een volgend niveau binnen handbereik is.

Je hebt grote dromen en plannen. Je bent enthousiast, zit vol energie en bent vastberaden om er een succes van te maken. Tegelijkertijd is ondernemen nieuw voor je. Je weet niet zo goed welke stappen je moet zetten waardoor het allemaal niet zo opschiet. Maar je wilt wel heel graag.

Als je resultaat wilt is er actie vereist. Maar je hoeft het niet alleen te doen.

Ik werk alleen samen met de VA’s die de drive hebben om hun doelen te behalen en die een commitment maken hierop. Ben jij dat? Lees dan snel verder hoe we samen aan de slag kunnen gaan!

 

Hoe kunnen we 1-op-1 samenwerken?

Winners only: 6 maanden 1-op-1

Tijdens het Winners Only traject neem ik je mee op een speciale reis volledig afgestemd op jouw behoeften. Ik leer je exact wat er écht nodig is om succesvol te worden als VA en we leggen samen een stevig fundament voor jouw business. Dit traject is inclusief:

 • 2 livedagen inclusief lunch om te deepdiven (start en eind)
 • Deelname aan 1 VA Shiftday (livedag voor de startende VA’s)
 • Wekelijks een online accountability call van 60 minuten
 • Stel onbeperkt vragen via Voxer (1-op-1 en met de groep)
 • 6 maanden lidmaatschap van Dé VA Community
 • korting op juridische documenten
 • Samenwerken in Trello met alle benodigde informatie om een goede start te maken.                  
 • Extra Bonussen: Papieren VA-Jaarplanner twv. 25 EURO, Toegang tot de online kickstart-training voor de VA twv 97 EURO, Het ondernemersspel BOLD MOVES twv 35 EURO

Investering: 3500 euro exclusief btw.
Betaling in termijnen is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Shifting: 3 maanden 1-op-1

(alleen online)

In 3 maanden leer ik je alles wat je moet weten om een vliegende start te maken met je business. Uiteraard is ook dit traject helemaal op maat gemaakt. Ik geloof namelijk niet in standaard trajecten. Na 3 maanden staat de basis van jouw bedrijf als een huis. Dit traject is inclusief:

 • 2 uur online kick-off via zoom
 • 2 wekelijks een zoom meeting van 1 uur
 • 3 maanden lidmaatschap van Dé VA Community
 • Korting op juridische documenten
 • Samenwerken in een Trello-bord
 • Contact via Voxer 
 • Extra Bonussen: Papieren VA-Jaarplanner twv. 25 EURO, Toegang tot de online kickstart-training voor de VA twv 97 EURO. 


  Investering: 1500 euro exclusief btw.

Betalen in termijnen is mogelijk. Informeer naar de voorwaarden.

VA Shiftday 1-op-1 livedag

Tijdens deze 5-uur durende livedag richten we ons volledig op jou en jouw bedrijf met een programma op maat. Geen one size fits all. Ik deel mijn praktijkervaringen en we zorgen ervoor dat jij met een haalbaar doel en praktisch plan weer naar huis gaat.

Deze dag is inclusief:

 • Intakegesprek via Zoom. 
 • Livedag op een locatie in Eindhoven of Den Bosch van 10.00 – 15.00 uur. 
 • Een maand lang mijn support via Voxer. Ja, mij mag je spammen!
 • Afsluitende sessie van één uur via Zoom. Ook om samen jouw progressie te vieren.

Investering: 750 euro exclusief btw.

Mocht je na deze dag besluiten om onze samenwerking met 6 maanden te verlengen wordt dit bedrag in mindering gebracht op de trajectprijs.

“Het is nooit te laat om te worden wie je had kunnen zijn.”

Wat maakt mijn
VA-mentorprogramma anders?

Dit zeggen anderen over mij

In september 2022 besloot ik dan eindelijk de stap te nemen: voor mezelf beginnen. Ik had het al eerder gedaan, maar was toch op zoek naar een extra paar ogen die zouden zien wat ik niet zag. En daar was Anouk! Vanaf dag 1 is Anouk er voor mij geweest, in good times and in bad times. Ik deed zo mijn best om klanten te vinden, maar dat lukte niet. Uiteindelijk hebben we samen een strategie bedacht en 1 maand later zat ik helemaal vol! Anouk is de beste keuze die ik heb kunnen maken aan het begin van mijn avontuur.

Chloë Perlot

Social Media Manager

Het 1-op-1 coaching traject met Anouk vind ik ontzettend waardevol. Je krijgt een duwtje in je rug wanneer nodig, je kunt je verhaal kwijt wanneer het even niet zo lekker loopt en je hebt die houvast om door te gaan. Door haar ervaring heeft ze zelf ook veel meegemaakt waardoor Anouk goede tips geeft. Het app contact en de wekelijkse zoom-calls zijn ook heel fijn want zo blijf je scherp en worden je vragen snel beantwoord.

Kim Bartels

Startend VA

Ik had verschillende online VA cursussen gevolgd, maar voelde toch een drempel om echt aan de slag te gaan. Na een fijne live dag van Anouk met meerdere VAs, heb ik besloten een 1 op 1 coachingstraject aan te gaan met Anouk. We zijn pas net gestart, maar ik merk dat het me nu al motiveert en ik er een geweldige zelfvertrouwen boost van krijg!

Marieke Snijder

Startend VA

Ontvang gratismijn 'How to work' document!

Als je mijn document aanvraagt ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens.

Wil je kennismaken of samen aan de slag?

Laten we samenwerken en jouw VA-reis naar grote hoogten tillen! Jij bent zelf de piloot van jouw reis!

Neem vandaag nog contact met mij op en we kijken samen welk programma het beste past bij jou en jouw doelen. Ik kijk er naar uit om jouw VA-mentor te zijn en je te helpen groeien en bloeien als VA. Plan een vrijblijvende kennismaking in via onderstaande knop of stuur me een bericht via WhatsApp.

Ga je met me mee op reis?

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?