In groepsverband

samenwerken

Mis jij het om samen te werken met anderen? Voel jij je wel eens eenzaam in je business? Dan heb ik de oplossing voor jou! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen!

Hoe kunnen we in groepsverband samenwerken?

Accountibility groep

(online meetings, volgende groep start in mei )

Wil jij als (startend) VA af en toe kunnen sparren met een ervaringsdeskundige en met gelijkgestemden? Even je struggles kwijt en kunnen sparren als je ergens tegenaan loopt? Dan is de Accountibility Groep perfect voor jou!

Dit groepstraject is inclusief:

 • Ervaringsdeskundige en like-minded ondernemers
 • 1 x per 2 weken een zoomcall met alle VA’s
 • 1x per maand een online focus werksessie
 • Ondersteuning: stel onbeperkt al je vragen aan mij via Voxer
 • Community met gelijkgestemden
 • Gastmasterclasses
 • 3 maanden traject

Investering: 750 euro exclusief btw.
Betaling in termijnen is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

VA -shift day

(livedag met andere VA’s)

Op deze livedag gaan we met een groep VA’s een hele dag sparren, een concreet plan maken en doelen stellen voor de komende periode. Aan het einde van de dag heb je weer energie en je gaat vol ideeën weer naar huis!

 • Livedag van 10.00 – 15.00 uur bij vd Valk in Eindhoven
 • Kleine groep van max 8 VA’s
 • Praktisch aan de slag en met een concreet plan naar huis
 • Deskundige begeleiding
 • Connecten en netwerken met andere VA’s
 • Inclusief heerlijke lunch
 • Gezelligheid gegarandeerd!

Investering: 115 euro exclusief btw.
Meldt je hieronder aan voor een van de VA Shiftdays!

“Elke dag is een kans om beter te worden dan gisteren.”

Waarom werk je met mij?

Persoonlijk

Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak. Geen one size fits all! Samen bespreken we jouw doelen en ambities en maken we een traject op maat. Ik zal je ondersteunen, motiveren en begeleiden op elke stap van je VA-reis.

Praktisch

Ik deel niet alleen mijn expertise, maar ik leer je ook praktische vaardigheden die essentieel zijn in de VA-wereld. Van het opzetten van je bedrijf en het vinden van klanten tot het beheersen van verschillende VA-taken. Ik zorg ervoor dat je alle tools in handen hebt om te slagen.

Groei

Ik geloof dat voortdurende persoonlijke ontwikkeling essentieel is voor succes. We werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen, het overwinnen van belemmerende overtuigingen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor groei en uitbreiding. Groeikeuzes moedig ik altijd aan.

Dit zeggen anderen over de VA Shiftday:

De VA Shiftday heb ik als heel fijn ervaren, samen met Anouk en anderen VA’s je doelen en plan maken waarbij er veel ruimte is geweest voor vragen en sparren met elkaar.
Anouk helpt en geeft je advies op een hele liefdevolle manier. Ze geeft je daarbij helderheid en strategie mee om echt aan de slag te gaan. Echt een must-have voor al die (startende) va’s!

Sabrina

Startend VA

Een onwijs leuke live dag gehad. De 1e live dag die Anouk organiseerde. Ik kan weer vooruit en heb wat nieuwe ideeën gekregen. Het fijne vond ik dat er een klein groepje was. Dit geeft een fijne setting en het geeft je meer ruimte om je struggels met elkaar te delen. Wie weet word Anouk ooit mijn coach. Het voelde in ieder geval heel fijn en warm aan. Als er een 2e live dag georganiseerd word, zou ik daar zeker weer aan deelnemen. En er is zelfs een leuke samenwerking uit voort gekomen na deze dag met een andere VA die nu mijn socials bij houd.

Bianca

Startend VA

Ontvang gratismijn 'How to work' document!

Als je mijn document aanvraagt ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring. Uiteraard ga ik zorgvuldig om met jouw gegevens.

Wil je kennismaken of samen aan de slag?

Laten we samenwerken en jouw VA-reis naar grote hoogten tillen! Jij bent zelf de piloot van jouw reis!

Neem vandaag nog contact met mij op en we kijken samen welk programma het beste past bij jou en jouw doelen. Ik kijk er naar uit om jouw VA-mentor te zijn en je te helpen groeien en bloeien als VA. Plan een vrijblijvende kennismaking in via onderstaande knop of stuur me een bericht via WhatsApp.

Ga je met me mee op reis?

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Kan ik je ergens mee helpen?